nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Services

Bij Yipp & Co Textiles heeft u ook de mogelijkheid om uw textiel geheel custom made (private label) door ons te laten ontwerpen en produceren en dat al vaak vanaf kleine aantallen.

Borduren van kleding is een ambachtelijke techniek waarbij ontwerpen, logo’s of tekst met behulp van garen op textiel worden aangebracht. Deze methode geeft een luxe uitstraling aan kledingstukken en biedt duurzame en hoogwaardige resultaten. 

Het bedrukken van textiel is een proces waarbij ontwerpen, logo’s, afbeeldingen of teksten op stof worden aangebracht. Dit kan worden gedaan met verschillende technieken, elk met zijn eigen voordelen en toepassingen.

Onder upgraden verstaan we het aanbrengen van gepersonaliseerde labels, badges, necktapes, zippullers.

ashbury men greymelange modelimage 2 yippenco textiles scaled

Uw unieke visie realiseren

Bij Yipp & Co Textiles begrijpen we dat uw merk een unieke uitstraling verdient. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw textiel volledig op maat (private label) door ons te laten ontwerpen en produceren. Of u nu een kleine oplage wilt laten maken of een groter project voor ogen heeft, wij staan voor u klaar.

 

Onze specialisten werken nauw met u samen om uw visie om te zetten in tastbare, hoogwaardige bedrijfskleding. Van de keuze van de stoffen tot de laatste stiksels, wij zorgen ervoor dat elk detail voldoet aan uw wensen. Dit maatwerkproces garandeert niet alleen exclusiviteit maar ook een product dat perfect aansluit bij uw merkidentiteit.

 

U kunt zich onderscheiden in een concurrerende markt met textiel dat volledig uw eigen signatuur draagt.

Vakmanschap en kwaliteit

Borduren is een van de specialiteiten van Yipp & Co Textiles. Deze ambachtelijke techniek stelt ons in staat om ontwerpen, logo’s of teksten met precisie en zorg op uw kleding aan te brengen. Het gebruik van hoogwaardige garens zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzame afwerking. Borduren biedt een tastbare kwaliteit die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook lang mee kan gaan. Onze borduurservice is ideaal voor bedrijfskleding, promotionele artikelen of elke andere textieltoepassing waarbij een professionele uitstraling gewenst is. Door onze jarenlange ervaring en oog voor detail, kunnen wij u verzekeren dat uw geborduurde kledingstukken een blijvende indruk zullen maken.

 

Kleurrijke expressie en precisie

Het bedrukken van textiel is een vak apart en bij Yipp & Co Textiles beheersen wij dit tot in de puntjes. Of het nu gaat om het aanbrengen van logo’s, afbeeldingen of teksten, wij beschikken over diverse druktechnieken die elk hun eigen voordelen en toepassingen hebben. Van zeefdruk tot digitale print, wij adviseren u graag over de beste methode voor uw specifieke project. Bedrukken biedt een kleurrijke en flexibele manier om uw boodschap over te brengen op textiel. Deze techniek is perfect voor promotionele kleding, sportkleding, teamwear en meer. Met onze moderne apparatuur en expertise zorgen wij voor scherpe en levendige prints die uw ontwerp tot leven brengen en uw merk versterken.

 

Persoonlijke tint en perfectie

Bij Yipp & Co Textiles gaat het upgraden en vermaken van textiel verder dan standaardoplossingen. Wij bieden een scala aan personalisatiemogelijkheden zoals het aanbrengen van gepersonaliseerde labels, badges, necktapes en zippullers. Deze details kunnen uw kledingstukken net dat beetje extra geven, waardoor ze nog meer opvallen en uw merkidentiteit versterken. Daarnaast bieden wij vermaakdiensten aan, zodat uw kleding altijd perfect past en comfortabel draagt. Of het nu gaat om het inkorten van mouwen, het aanpassen van de pasvorm of andere aanpassingen, onze ervaren naaisters zorgen ervoor dat elk kledingstuk met de grootste zorg wordt behandeld. Zo kunt u rekenen op een product dat niet alleen mooi oogt, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en perfect aansluit bij uw wensen.

 

Bij Yipp & Co Textiles zijn wij er trots op dat wij u een breed scala aan diensten kunnen aanbieden die zijn ontworpen om aan al uw textielbehoeften te voldoen. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot productie en alles daartussenin. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt, met textiel dat uw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor u te bespreken.