nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Upgraden & vermaken

Het toevoegen van gepersonaliseerde labels, badges, necktapes en zippullers aan kledingstukken is een geweldige manier om een unieke en herkenbare uitstraling te creëren voor uw merk of bedrijf. Deze kleine details kunnen een groot verschil maken en uw kledingstukken onderscheiden van de rest. Hier is een kort overzicht van wat elk van deze upgrades inhoudt:

  1. Gepersonaliseerde labels: Dit zijn labels die aan de binnenkant van het kledingstuk worden genaaid en die uw merknaam, logo of andere informatie bevatten. Ze kunnen worden gemaakt van geweven stof, bedrukt satijn of ander materiaal naar keuze.
  2. Badges: Badges zijn decoratieve emblemen die op kleding kunnen worden gestikt of gelijmd. Ze kunnen verschillende vormen, maten en ontwerpen hebben en kunnen worden gebruikt om een merknaam, logo of speciale boodschap weer te geven.
  3. Necktapes: Dit zijn stoffen banden die aan de binnenkant van de kraag van een kledingstuk worden genaaid. Ze kunnen worden bedrukt met tekst, logo’s of patronen en bieden een subtiele maar effectieve manier om uw merk te promoten.
  4. Zippullers: Dit zijn de treklipjes die aan ritsen zijn bevestigd. Ze kunnen worden aangepast met uw merknaam, logo of andere ontwerpen en kunnen een leuke en functionele toevoeging zijn aan jassen, hoodies, tassen en meer.
4 yippenco textiles

Personaliseer uw bedrijfskleding

Het toevoegen van gepersonaliseerde labels, badges, necktapes en zippullers aan bedrijfskleding biedt niet alleen esthetische voordelen, maar heeft ook praktische toepassingen die bijdragen aan de functionaliteit en professionaliteit van de kledingstukken. Gepersonaliseerde labels zorgen ervoor dat werknemers hun kleding gemakkelijk kunnen identificeren, wat vooral handig is in sectoren waar uniformen een standaard zijn.


Badges kunnen worden gebruikt om functienamen, certificeringen of speciale onderscheidingen aan te geven, wat niet alleen het gevoel van trots en herkenning bij werknemers versterkt, maar ook duidelijkheid biedt aan klanten en collega’s.


Necktapes dragen bij aan het comfort van de drager door schurende labels te voorkomen en geven tegelijkertijd een extra touch van merkidentiteit. Zippullers zijn niet alleen een leuk designelement, maar ook praktisch, vooral in situaties waar handschoenen gedragen worden of snelle toegang tot zakken essentieel is. Deze upgrades maken van bedrijfskleding meer dan alleen een uniform; ze transformeren het tot een krachtig middel voor merkpromotie en werknemersbetrokkenheid, wat bijdraagt aan een samenhangende en professionele bedrijfsuitsting. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijfskleding te bespreken.