nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Borduren

Bent u op zoek naar bedrijfskleding die niet alleen functioneel is, maar ook een professionele en luxe uitstraling heeft? Bij Yipp & Co Textiles hebben we precies wat u nodig heeft. Onze borduurservice tilt uw bedrijfskleding naar een hoger niveau. Door gebruik te maken van onze hoogwaardige borduringen, krijgt uw kleding een unieke en persoonlijke touch die zowel stijlvol als duurzaam is. Wij bieden borduringen aan op een breed scala aan textiel, waaronder poloshirts, overhemden, blouses, bodywarmers en jassen. U heeft de keuze uit verschillende groottes voor logo’s en teksten, zodat deze perfect passen bij uw specifieke wensen en behoeften.

 

Wat onze borduurservice uniek maakt, is dat de prijs niet afhankelijk is van het aantal kleuren dat u kiest, maar van het aantal steken. Dit betekent dat u vrij bent om complexe en kleurrijke ontwerpen te kiezen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het bepalen van de optimale grootte en plaatsing van de borduringen, zodat uw kleding er precies zo uitziet als u voor ogen heeft. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat uw bedrijfskleding niet alleen een visueel statement maakt, maar ook lang meegaat.

2 yippenco textiles

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Yipp & Co Textiles geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit. Daarom maken we gebruik van Madeira Polyneon garen voor al onze borduringen. Dit garen staat bekend om zijn uitzonderlijke kleurvastheid en bestendigheid tegen diverse invloeden. Of het nu gaat om blootstelling aan zonlicht, chloor of hoge wastemperaturen tot 95°C, het Madeira Polyneon garen behoudt zijn kleur en integriteit. Dit betekent dat uw borduringen er zelfs na vele wasbeurten nog steeds als nieuw uitzien.


De sterkte en duurzaamheid van Madeira Polyneon garen zorgen ervoor dat uw borduringen niet alleen mooi zijn, maar ook bestand tegen de dagelijkse slijtage van het werk. Of uw medewerkers nu werken in de horeca, de bouw, of in een kantooromgeving, uw bedrijfskleding blijft er representatief en professioneel uitzien. Door te kiezen voor onze borduurservice, investeert u in kleding die zowel uw merkidentiteit versterkt als de levensduur van uw textiel verlengt. Wij staan voor u klaar om samen met u de beste oplossingen te vinden die aan uw verwachtingen voldoen.


Persoonlijke service en maatwerkoplossingen

Bij Yipp & Co Textiles begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden wij een persoonlijke service die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering van uw geborduurde kleding, staan wij u bij met advies en ondersteuning. We nemen de tijd om uw ideeën en eisen te begrijpen, zodat we een borduurontwerp kunnen creëren dat perfect aansluit bij uw bedrijf.


Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding een uniek karakter krijgt. Of u nu een subtiel logo op de borst van een poloshirt wilt, of een grotere, opvallende borduring op de rug van een jas, wij kunnen het voor u realiseren. We gebruiken geavanceerde borduurtechnieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat elke steek met precisie wordt gezet. Het resultaat is kleding die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een professionele uitstraling heeft die indruk maakt op uw klanten en medewerkers.


Laat Yipp & Co Textiles u helpen om uw bedrijfskleding naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige borduringen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfskleding.