nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Specials (custom made)

Bij Yipp & Co Textiles bieden we ook de mogelijkheid voor volledig op maat gemaakte textielproducten, ook wel private label genoemd. Of u nu op zoek bent naar T-shirts, polo’s, sweaters, overhemden of sublimatie sportkleding, wij kunnen aan uw behoeften voldoen, zelfs bij kleinere bestellingen. Hier zijn de belangrijkste details:

  • Minimale afname: Voor de meeste kledingstukken hanteren we een minimale afname van 100 stuks. Voor sublimatie sportkleding kunt u al bij ons terecht vanaf 25 stuks, verdeeld over de maten.

  • Volledig op maat gemaakt: U kunt uw gewenste kledingstukken of een volledige kledinglijn naar uw specificaties laten ontwerpen en produceren. Dit betekent dat we de gewenste stof kunnen verven in uw eigen kleur, verschillende bewerkingstechnieken en afwerkingen kunnen toepassen, en zelfs uw eigen nek- en waslabels kunnen aanbrengen voor een private label.

  • Flexibiliteit en personalisatie: We streven ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen, zodat u een uniek en op maat gemaakt kledingstuk of kledinglijn kunt creëren die perfect past bij uw merk of bedrijf.

 

Met onze private label service kunt u een geheel op maat gemaakt kledingstuk of kledinglijn neerzetten die uw merkidentiteit en stijl weerspiegelt. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en te zien hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw textielvisie.

 
1 yippenco textiles 34
ashbury men greymelange modelimage 2 yippenco textiles scaled

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en kwaliteit, terwijl we ook ethische arbeidsomstandigheden waarborgen. Het werken met diverse textielfabrieken in Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten stelt ons in staat om een breed scala aan opties te bieden, terwijl we toch de hoogste normen op het gebied van productie behouden. Een dergelijke benadering draagt niet alleen bij aan een positieve impact op het milieu en de samenleving, maar het biedt ook mogelijkheden voor klanten die belang hechten aan ethische productiepraktijken.
Wij zijn er van overtuigd dat klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige modieuze kleding met een focus op duurzaamheid en ethiek, onze benadering zullen waarderen.

Indien u van ons een vrijblijvend voorstel wenst te ontvangen komen wij graag met u in contact!