nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Overhemd met logo borduren

Laat een overhemd met uw logo borduren door Yipp & Co Textiles. Wij zorgen voor bedrijfskleding op maat, zodat uw personeel er representatief uitziet en de stijl van uw bedrijf uitstraalt. U heeft bij ons de keuze uit verschillende stoffen en kleuren voor uw overhemden. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor bewerkingstechnieken en afwerkingen naar wens. Wij kunnen het overhemd ook voorzien van een private label en borduren met uw logo.

Overhemd met logo laten borduren door Yipp & Co Textiles

Door uw overhemd met uw logo te laten borduren, is meteen duidelijk waar uw personeel werkt. Het geeft ze een representatieve uitstraling. Borduring is dan ook een luxe bewerking; het geeft uw bedrijfskleding een professionele uitstraling. Het is duurzaam en kan op verschillende soorten textiel toegepast worden. Hoe groot het logo geborduurd kan worden, hangt af van een aantal factoren. U kunt zoveel kleuren laten gebruiken als u wilt; u betaalt namelijk per aantal steken. Wij gebruiken garen van het merk Madeira Polyneon omdat deze 100% kleurvast is en bestand is tegen hoge temperaturen, chloor en zonlicht. Zo waarborgen we kwaliteit van het geborduurde logo.

Kwaliteit op nummer één

Wij bij Yipp & Co Textiles hebben kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Als u bedrijfskleding bij ons koopt, of een overhemd met logo door ons laat borduren, kunt u uitgaan van een hoogwaardige kwaliteit. Wij werken daarom ook alleen met de beste textielmerken in hoog segment. Onze bedrijfskleding gaat lang mee en blijft lang mooi. Daarnaast heeft onze bedrijfskleding een mooie pasvorm en een hoog draagcomfort. Voor meer informatie over het bestellen hiervan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85-2223322of online een offerte aanvragen.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.