nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfskleding met eigen logo

Voor bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit met een eigen logo gaat u naar Yipp & Co Textiles. Wij zijn er voor allerlei soorten bedrijfskleding met een hoog draagcomfort. Wilt u graag dat uw medewerkers er representatief en verzorgd bijlopen? Dan is het bestellen van bedrijfskleding met een eigen logo bij Yipp & Co Textiles dé oplossing.

Hoogwaardige bedrijfskleding met een eigen logo

Onze bedrijfskleding maakt het verschil. We kunnen namelijk bedrijfskleding op maat maken en bewerken met een eigen logo, zodat de kleding van uw personeel goed past bij de uitstraling van uw bedrijf. Alle textiel kan door ons geborduurd of bedrukt worden. U kunt de gewenste bedrijfskleding helemaal naar wens laten maken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen die in uw bedrijfskleur geverfd kunnen worden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen en bewerkingstechnieken; zo heeft u op maat gemaakte bedrijfskleding van hoge kwaliteit en draagcomfort.

Duurzame kleding

We maken uw bedrijfskleding met eigen logo volledig op maat, op een duurzame manier. Wij werken namelijk samen met diverse textielfabrieken in het Verre en Midden Oosten en Europa, waar wij zorgen voor goede leef- en arbeidsomstandigheden. De nadruk ligt bij onze bedrijfskleding altijd op kwaliteit met een modieuze inslag. Wij werken daarnaast alleen met de beste textielmerken in hoog segment. Kom eens langs in onze showroom in Veldhoven of vraag online een offerte aan. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken door te bellen naar +31 (0)85-2223322.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled
Nimbus Polo Carlington Dames
ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.