nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Representatieve bedrijfskleding

Voor representatieve bedrijfskleding gaat u natuurlijk naar Yipp & Co Textiles. Wij begrijpen namelijk dat u graag wilt dat uw personeel de stijl van uw bedrijf uitstraalt. Wij zijn er voor veel verschillende branches, van de horeca, zakelijke dienstverlening en beveiliging tot de zorg, bouw, logistiek en automotive.

Representatieve bedrijfskleding van de beste kwaliteit

In welke branche uw bedrijf ook werkzaam is, bij Yipp & Co Textiles kunt u terecht voor representatieve bedrijfskleding van de beste kwaliteit. Wij hebben een hoogwaardige kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan; het zorgt voor een representatieve uitstraling en natuurlijk gaat de kleding lang mee. Daarnaast kunt u de bedrijfskleding volledig op maat laten maken. Kies hierbij voor de juiste kleur en stof voor uw bedrijfskleding, zodat dit dezelfde uitstraling heeft als de huisstijl van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende bewerkingstechnieken en afwerkingen en een private label. Daarnaast kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of slogan! Het is mogelijk om in kleinere of grotere aantallen bedrijfskleding af te nemen.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.