nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Promotiekleding

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar promotiekleding van uitstekende kwaliteit? Dan kunt u uitstekend terecht bij Yipp & Co Textiles. Met hoogwaardige promotionele kleding zullen uw medewerkers positief opvallen. Wilt u dat alle werknemers op bijvoorbeeld een beurs, evenement of promotionele actie hetzelfde overhemd dragen? Of bent u op zoek naar mooie bedrijfspolo’s om cadeau te doen aan uw medewerkers? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Ook u vindt in ons uitgebreide assortiment ongetwijfeld de promotiekleding van uw wens.

Luxe promotiekleding volledig op maat gemaakt

Yipp & Co Textiles staat bekend om de fabricatie van luxe promotiekleding. De promotiekleding is uitstekend geschikt voor diverse doeleinden; als promotieactie voor uw eigen personeel, uw klanten of andere relaties. Tevens straalt u hiermee bijvoorbeeld de identiteit van uw bedrijf, marketing of reclameboodschap uit. U kunt kiezen uit gerenommeerde merken als J. Harvest & Frost, Nimbus, Clique, LCF en DAD. Het is echter ook mogelijk om promotionele kleding volledig op maat te laten maken. Vertel onze medewerkers de kleur, afwerking en bewerkingstechnieken die u voor ogen heeft en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt. Yipp & Co Textiles maakt voor u een exclusief ontwerp. Als u dat heeft goedgekeurd, gaat de promotionele kleding in productie. Voor de productie werken wij samen met verschillende textielfabrieken in het Midden-Oosten, het Verre Oosten en in Europa. Bij deze fabrieken ligt de nadruk altijd op kwaliteit met een stijlvolle inslag.

PROMOTIONELE KLEDING VOOR UITEENLOPENDE SECTOREN

De promotionele kleding maken wij voor klanten met uiteenlopende toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn beurzen, teambuilding activiteiten en promotieteams.  Bent u benieuwd wat Yipp & Co Textiles voor u kan betekenen op het gebied van promotiekleding? Of heeft u een vraag over onze andere producten? Neem dan via +31 (0)85-2223322 telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom aan De Plank 2 in Veldhoven.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.