nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Moderne bedrijfskleding

Yipp & Co Textiles voorziet uw personeel van moderne bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bedrijfskleding van de beste kwaliteit; dit staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel. Wij werken daarom ook alleen met de beste textielmerken in hoog segment. Door uw personeel te voorzien van moderne bedrijfskleding die volledig past bij de uitstraling van uw bedrijf zorgt u voor een professionele en representatieve uitstraling.

Moderne bedrijfskleding op maat laten maken

U wilt natuurlijk dat de moderne bedrijfskleding die u bestelt bij Yipp & Co Textiles helemaal past bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarom kunt u uw bedrijfskleding bij ons volledig op maat laten maken. Allereerst hebben wij een erg breed assortiment aan moderne bedrijfskleding en kunt u bij ons terecht voor de netste blouses en voor de beste polo’s, maar ook voor stijlvolle broeken. Als u uw bedrijfskleding op maat laat maken, dan kunt u kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, bewerkingstechnieken, afwerkingen en een private label. Het is daarnaast ook mogelijk om uw bedrijfskleding te laten bedrukken. Kies er bijvoorbeeld voor om uw bedrijfskleding te voorzien van een logo of slogan, zodat deze helemaal in stijl van uw bedrijf is.

Grote afnames

Het is bij ons mogelijk om in verschillende aantallen de moderne bedrijfskleding, ook op maat, te bestellen. U kunt bij ons ook bedrijfskleding in groten getale afnemen. Vraag hiervoor online een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85-2223322..

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.