nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

J Harvest & Frost

J Harvest & Frost is een gerenommeerd merk op het gebied van bedrijfskleding. Bij Yipp & Co Textiles vindt u een uitgebreid aanbod aan kleding van dit merk. Bij ons kunt u bedrijfskleding van diverse toonaangevende merken als J Harvest & Frost bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om de kleding compleet op maat te laten maken. Op basis van uw eisen en wensen ontwerpen en produceren wij voor u een kledingstuk of volledige kledinglijn. Dat is de service van een specialist.

J Harvest & Frost: luxe overhemden en blouses

De kleding van J Harvest & Frost staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Dit merk is dé trendsetter op het gebied van luxe overhemden en blouses voor bedrijven. Voor de fabricage van deze bedrijfskleding worden altijd de beste stoffen en materialen gebruikt. Dat zorgt voor een hoog draagcomfort en een uitstekende pasvorm. Wij hebben een ruim assortiment aan J Harvest & Frost kleding, waaronder:

  • Classic blazer/colbert voor mannen en vrouwen;
  • Club blazer/colbert voor mannen en vrouwen;
  • Fraaie overhemden in diverse kleuren;
  • Stijlvolle damesblouses in diverse kleuren.

Bent u benieuwd naar de volledige collectie van J Harvest & Frost? Of wilt u meer weten over een van onze andere producten? Neem dan via +31 (0)85-2223322 telefonisch contact op met Yipp & Co Textiles. Kom ook eens langs in onze showroom aan De Plank 2 in Veldhoven!

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled
Nimbus Polo Carlington Dames
ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.