nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fair trade bedrijfskleding

Yipp & Co Textiles is een gespecialiseerde leverancier van fair trade bedrijfskleding. De bedrijfskleding uit ons aanbod is niet alleen fair trade, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Onze kleding heeft altijd een hoog draagcomfort en een uitstekende pasvorm. Dat is natuurlijk wel zo fijn als uw medewerkers op de werkvloer of tijdens een beurs de hele dag in deze kleding rondlopen. Uw werknemers zullen zonder twijfel positief opvallen in de luxe bedrijfskleding van Yipp & Co Textiles.

Fair trade bedrijfskleding van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal

Vindt u het belangrijk dat de bedrijfskleding van uw organisatie of bedrijf fair trade is? Dan is Yipp & Co Textiles u graag van dienst. Voor de productie van onze bedrijfskleding hebben wij een samenwerkingsverband met textielfabrieken in Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Deze fabrieken zorgen ervoor dat de leef- en arbeidsomstandigheden van hun werknemers helemaal in orde zijn. Zodoende heeft u de garantie dat de bedrijfskleding die u bij ons bestelt fair trade is. Daarnaast kunt u bij ons ook kleding bestellen van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal als gerecycled polyester en organisch katoen.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u fair trade bedrijfskleding bestellen bij Yipp & Co Textiles? Of heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)85-2223322. U bent ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom aan De Plank 2 in Veldhoven.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.