nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Duurzame bedrijfskleding

Als u op zoek bent naar duurzame bedrijfskleding, dan is Yipp & Co Textiles u graag van dienst. Wij zijn een leverancier met een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, teamkleding en promotiekleding. Bij ons heeft u de garantie op kleding met een hoog draagcomfort en een goede pasvorm. Door onze unieke werkwijze wordt u van het concept tot de realisatie van duurzame bedrijfskleding volledig ontzorgd.

Duurzame bedrijfskleding: milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd

Er bestaan steeds meer manieren om bedrijfskleding milieuvriendelijk, duurzaam en eerlijk te produceren. Yipp & Co Textiles draagt hier graag een steentje aan bij en is daarom een partnerschap aangegaan met Cottover en Stanley Stella. Bij de promotie- en bedrijfskleding van Cottover ligt de nadruk op duurzaam organisch katoen. Stanley Stella is een merk dat staat voor kwaliteit en kleding die gemaakt is met respect voor mens, natuur en milieu. Dit merk maakt gebruik van duurzame materialen als biologisch katoen, modaal, tencel, linnen, wol en gerecycled polyester.

Ruim assortiment

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment van duurzame bedrijfskleding? Of heeft u een vraag over de andere producten uit het aanbod van Yipp & Co Textiles? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar +31 (0)85-2223322. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan De Plank 2 in Veldhoven.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.