nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Custom made bedrijfskleding

Voor custom made bedrijfskleding gaat u naar Yipp & Co Textiles. U heeft bij ons namelijk de keuze uit een erg ruim assortiment en oneindige mogelijkheden. Wij zijn er voor representatieve bedrijfskleding van duurzame kwaliteit met een goede pasvorm en hoog draagcomfort. We kunnen er met custom made bedrijfskleding voor zorgen dat uw personeel de gehele huisstijl van het bedrijf uitstraalt.

Custom made bedrijfskleding: precies zoals u het hebben wilt

Wij begrijpen dat u graag heeft dat uw bedrijfskleding er helemaal uitziet zoals u het graag hebben wilt. Daarom bieden wij custom made bedrijfskleding aan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten bedrijfskleding, van polo’s en blouses tot broeken. U kunt hier kiezen uit verschillende stoffen die in uw bedrijfskleur te verven zijn. Kies uit verschillende bewerkingstechnieken en afwerkingen en laat zelfs uw eigen private label aanbrengen. Het is ook mogelijk om uw bedrijfskleding te laten bewerken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Dit kan op de volgende manieren gebeuren:

  • Borduren
  • Zeefdruk
  • Zeefdruktransfer
  • Digitale transfer

Offerte aanvragen

Laat bij ons uw custom made bedrijfskleding maken en vraag een offerte aan voor de gewenste afname. Niets is ons te gek; wij zijn er ook voor zeer grote afnames. Bent u dus op zoek naar representatieve en modieuze bedrijfskleding met een goede pasvorm en hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan onze mogelijkheden en vraag een offerte aan, of kom langs in onze showroom in Veldhoven. Voor meer informatie over onze producten en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85-2223322.

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.