nieuw logo yipp co textiles 2019
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfskleding Veldhoven

Voor kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding komt u naar Yipp & Co Textiles in de buurt van Eindhoven, in Veldhoven om precies te zijn. Bij onze showroom in Veldhoven vindt u een ruim assortiment aan bedrijfskleding in diverse soorten en maten. Al jarenlang leveren wij bedrijfskleding op maat voor onze klanten in de regio Helmond, Veghel en elders in Brabant. Onze klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren. Voorbeelden hiervan zijn de horeca, de bouw, de zorg en de zakelijke dienstverlening. Als u in de omgeving van Eindhoven bedrijfskleding nodig heeft, bent u bij Yipp & Co Textiles in Veldhoven aan het juiste adres.

Kwalitatief hoogwaardig bedrijfskleding in de regio Veldhoven en Eindhoven

Bij Yipp & Co Textiles in Veldhoven, nabij Eindhoven, vindt u bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit, met een mooie pasvorm en hoog draagcomfort. Steeds meer bedrijven en organisaties zijn zich tegenwoordig bewust van het feit dat bedrijfskleding een grote invloed kan hebben op het imago dat men wil uitdragen. Daarnaast is het ook belangrijk om tijdens een eerste ontmoeting met een klant of een relatie direct een goede indruk achter te laten. Yipp & Co Textiles voelt dat perfect aan en begrijpt dit als geen ander. Wij hebben kwaliteit, een goede pasvorm en een hoog draagcomfort hoog in het vaandel staan. Het spreekt natuurlijk voor zich dat een goede en professionele uitstraling van uw medewerkers het imago van uw bedrijf in Veldhoven, Eindhoven of elders in Brabant vele malen beter tot zijn recht zal laten komen als de bedrijfskleding er niet alleen goed uitziet, maar het ook goed zit.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding in Veghel, Helmond en elders in Brabant

Yipp & Co Textiles zorgt desgewenst ook voor een professionele toepassing van uw bedrijfslogo of slogan op uw bedrijfskleding in Veghel, Helmond of voor uw bedrijf elders in Brabant. Het is mogelijk om dit te laten borduren of te laten drukken. Klanten in Helmond, Veghel of in een andere stad in Brabant die een eigen lijn bedrijfskleding wensen, kunnen uitstekend bij ons terecht. We luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar uw eigen custom made kledinglijn. De door u aangegeven aspecten, zoals type kleding, stijl en bedrijfskleuren, worden altijd toepast.

Ervaar de beste kwaliteit zelf

Als het gaat om bedrijfskleding, gaat Yipp & Co Textiles in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven serieus te werk. Het gaat hier immers om de basis, onze grondstof voor de bedrijfskleding en die moet van goede kwaliteit zijn om een goed kwaliteitsproduct te kunnen leveren. Daarom werken we enkel met de beste textielmerken in het midden tot hoog segment. Denk bijvoorbeeld aan Nimbus, DAD, Craft, LCF, James Harvest en J. Harvest & Frost.

Kom langs in de showroom

Wij nodigen u graag uit om de bedrijfskleding te komen bekijken in Veldhoven, onder de rook van Eindhoven. Kom eens langs in onze showroom aan De Plank 2 in Veldhoven. Heeft u liever dat wij bij uw bedrijf of organisatie langskomen voor een gesprek, dan is dat ook geen probleem. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website of bel voor meer informatie naar +31 (0)85-2223322. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Uitgelichte producten

nimbus polo carlington dames yippenco textiles 4 scaled e1719923923437carlington women black front packshot yippenco textiles 2 scaled

Nimbus Polo Carlington Dames

ls contrast softshell yippenco textiles 10 e1719921406894
ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 9 e1719920165340ls softshell hooded jacket dames yippenco textiles 2
ls softshell hooded jacket yippenco textiles 12 e1719920350387ls softshell hooded jacket yippenco textiles 2
ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 3 e1719914138744ls everywear softshell hooded jacket dames yippenco textiles 1
yipp co yippenco textiles

Bekijk onze relatiegeschenken!

Op zoek naar een origineel, kwalitatief en duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan onze website, want deze biedt een etalage aan innovatieve, originele & duurzame relatiegeschenken en promotionele producten.