Yipp & Co Textiles is een nieuw dealerschap aangegaan met J.Harvest & Frost.

J.Harvest & Frost is dé trendsetter in design en kwaliteit van overhemden & blouses. De strijkvrije hemden hebben verschillende kenmerken die ongezien zijn in onze markt, dit zowel op het vlak van uitstraling, comfort en kwaliteit. Alleen de beste materialen en stoffen zijn goed genoeg. Vanwege de stevige kwaliteit zijn ze minder doorschijnend dan de meeste andere merken overhemden en blouses. Hierdoor zijn de overhemden en blouses heel erg mooi te borduren met uw logo.

Ook is het mogelijk om uw kwalitatieve en representatieve overhemd of blouse geheel naar eigen wens samen te stellen. En dit al vanaf kleine aantallen, slechts enkele stuks!

Deze overhemden & blouses zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, gedetailleerde afwerking, goede pasvorm en een hoog draagcomfort. De overhemden & blouses zijn speciaal op de markt gebracht voor de zakelijke markt en kunnen daardoor perfect ingezet worden als bedrijfskleding voor dagelijks gebruik of voor uw sales mensen op beurzen en evenementen.

Kiezen op maat lastig? In de showroom van Yipp & Co vind u een breed scala aan designs, pasmodellen en accessoires voor een complete look.

Welkom!